vrijdag 22 juni 2012

Dierenarts bezoek

Tijdens onze rijles zijn Chica en ik gevallen, was veder niks met mij en Chica aan de hand, een week later moest ik helaas tijdens de rijles stoppen want Chica liep niet goed. Ik mocht week niet rijden en leek maar niet beter te gaan dus had ik de dierenarts gebeld voor de zekerheid, helaas kon ik niet bij me paard zijn als de dierenarts kwam maar gelukkig was me vriendin Eva er bij, en gisteren kreeg ik het goeie nieuws dank en Chica weer konden rijden, na hele week in stress te zitten en nerveus te zijn kan ik over 2 weken weer beginnen met rijden en gaan Chica en ik weer volop trainen.

zondag 3 juni 2012

Onze eerste wedstrijd

Zoals jullie al wisten, heb ik op 2 juni mijn eerste officiƫle wedstrijd gereden,het was ook Chica's eerste wedstrijd. Om 9 uur haalden we Chica op om naar Castricum te rijden. 11 uur zou ik mijn eerste wedstrijd rijden. Nadat Chica goed ingereden was kon mijn proef beginnen. Eva, mijn vriendin was mijn groom, zij las mijn 2 proefjes voor. Om 12 uur kwam de prijsuitreiking, dat was natuurlijk erg spannend maar met 175 & 178 punten ben ik 2de geworden. Goed gedaan Chica en dat voor de eerste keer!Nu op naar mijn volgende wedstrijd.







Bosrit

Vorige week had ik een heerlijke bosrit gemaakt samen met een vriendin van mij, het was zo lekker weer en we dachten dit keer maar niet volop trainen maar lekker een bosritje maken. Voor Chica en mij was het de eerste keer dat we naar buiten gingen, we gingen met de trailer naar Amsterdamse bos toe.
Me vriendin en ik hebben heerlijk genoten met onze paardjes in het bos te zijn.