zaterdag 25 augustus 2012

Springen

Ik heb weer eens gesprongen met Chica, op Deurne moet ik uit eindelijk 1 meter kunnen springen dus ik oefen al met springen omdat Chica het nog niet zo goed kon.
Maar nu gaat het steeds beter. Zo nu en dan is mevrouw nog wel beetje lui om haar voeten op te tillen, maar ik merk dat Chica wel spring talentje is.
Nog paar keer goed oefenen en dan kunnen we echt een meter springen.

vrijdag 10 augustus 2012

Hoefsmid

Maandag kwam de hoefsmid langs voo Chica.
Meestal doet de hoefsmid alleen bekappen maar dit keer kreeg Chica ook hoefijzers bij der voor hoeven. Het was de eerste keer dat Chica hoefijzers kreeg, dus het was erg spannend hoe Chica zou reageren op het beslaan van de hoefijzers.
Maar Chica vond het wel allemaal goed, eerst werden der hoeven netjes bekapt en uitgekrabt daarna werden de hoefijzers opgezet. Eerst werd het opgebrand na het branden werden de ijzers erop gezet.
Chica was heel braaf bij de hoefsmid ik ben erg trots op der en ben ook trots op de hoefijzers van Chica.

zaterdag 4 augustus 2012

Wedstrijd 04-08-2012

Het was weer een drama om Chica in de trailer te krijgen,madam heeft een hekel aan de trailer.
We moesten 2 wedstrijden rijden en ik had me er al op ingesteld dat het voor mij een oefen wedstrijd zou worden. De eerste wedstrijd ging niet goed en de tweede een stuk beter, maar eigenlijk kan het veel beter, maar ik stikte van de zenuwen.
Laurien heeft mij voor gelezen en dat was voor mij een geruststelling.
Het was weer een ervaring rijker.
Toen moest Chica weer in de trailer. Nou,nou het heeft weer een half uur geduurd. We waren aan ons eindje, zo had ze ons uitgeput. Chica liep bij thuiskomst vrolijk verder.
Eva, Laurien en Danielle dank jullie wel meiden, jullie waren TOP!